0721 000 100 sau info@isaran.ro

Casa ta.

Fericirea ta și a familiei tale.

 

Alege-ți locuința

Descoperă facilitățile viitorului tău apartament din Isaran

Pentru că știm cât de mult ai visat la o locuință de care să te bucuri, la o casă perfectă pentru tine și pentru familia ta. Apartamentele din noul proiect Isaran au o arhitectură deosebită şi finisaje impecabile pentru căminul tău. Te invităm să afli mai multe detalii pentru fiecare încăpere în parte.

Living spatios

Living spațios


Pentru că dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul, la ISARAN Residence îți oferim un living generos, unde poți să te bucuri cât mai mult de timpul petrecut alături de familie și prieteni. Forma și dimensiunile îți permit amenajarea unei zone de birou şi a unui spaţiu de lectură - o încăpere ideală pentru relaxare şi odihnă. Scafa prevăzută permite iluminarea cu banda LED în culoare caldă, cu lumină difuză, pentru un plus de intimitate şi confort vizual.

 

Bucatarie spatioasa

Bucătărie în stil open-space american


Pentru majoritatea apartamentelor, am amenajat bucătăria în stil open-space american, pornind de la ideea că acest spațiu este destinat, în primul rând, socializării și interacțiunii dintre membrii familiei și prieteni. Am ales o soluție constructivă elegantă, modernă, care oferă spațiului fluiditate și continuitate. Astfel, la bucătărie am prevăzut două intrări: una dinspre hol, cu ușă normală și o a doua intrare, spre living, delimitată prin intermediul unei uşi glisante din sticlă clară montată pe ramă de aluminiu.

Prin urmare, vei putea beneficia de un spaţiu separat, dar vei fi în continuare alături de cei din camera de zi. Pentru hotă, am prevăzut un sistem profesional, cu o coloană de evacuare a aerului proiectată eficient, cu retur blocat, astfel că mirosurile vor fi eliminate in totalitate.

Dormitor matrimonial cu dressing

Dormitor matrimonial cu dressing


Te-ai săturat de dulapuri în care hainele şi pantofii încap cu greu? Pentru că spaţiul de depozitare suplimentar este întotdeauna bine-venit, am gândit pentru tine un dressing separat, de dimensiuni generoase, pe care îl dotăm cu mobilier şi feronerie de ultimă generație - cadou de casă nouă!

Pentru că detaliile contează, dormitorul matrimonial este creat pentru a-ți oferi intimitate și spațiul perfect de relaxare. Astfel te vei bucura de baie și dressing propriu, cu ieșire în balconul închis.

 

Bai matrimoniale

Băi moderne și complet utilate


Obiectele sanitare folosite sunt menite să înnobileze spaţiul:

 • ușă pentru baie cu design deosebit şi sticlă decorativă;
 • pereții placați integral cu faianță ultramodernă;
 • cele mai noi modele de gresie şi faianță, import Italia şi Spania, într-o paletă cromatică deosebită;
 • sistem de evacuare și ventilare a aerului cu retur blocat, care permite schimbarea totală a aerului în doar cinci minute;
 • lavoare amplasate pe blat masiv de granit și dulăpior de depozitare cu două sertare și două uși;
 • oglindă cu design ultramodern, cu iluminare de tip led şi cu ceas digital incorporat, care asigură o atmosferă deosebită întregii băi;
 •  vas de toaletă cu rezervor încastrat în perete și debit de apă în două volume 6/3 litri;
 • bideu cu vas porțelanat;
 • cadă de baie din material acrilic de culoare albă și mască placată integral cu faianță;
 • baterie pentru cadă şi duş cu termostat incorporat, cu design modern şi caracteristici de top, care mențin constantă temperatura aleasă pe toata durata de utilizare;
 • spațiu special cu racord de apă pentru mașina de spălat rufe;
 • radiator tip port prosop cu dimensiunea 175 cm x 60 cm;

Balcon inchis

Balcon închis


Balconul închis conferă locuinței un avantaj deosebit prin izolaţia termică şi fonică superioară. Astfel, vei beneficia de un spaţiu suplimentar pe care să îl utilizezi după propria dorință: pentru uscarea rufelor, fumat, depozitare, protejându-te totodată de ploaie, vânt sau zăpadă. Ușa de intrare în balcon are deschidere roto-basculantă, iar pardoseala este placată integral cu gresie.

 

terasa deschisa

Terasa deschisă


Pe lângă balcoanele închise, apartamentele sunt prevăzute şi cu terase panoramice de mari dimensiuni. Terasele noastre sunt de tip logie: aceasta înseamnă că ele nu ies in relief faţă de profilul blocului, ci sunt integrate în interiorul clădirii, partea de sus şi lateralele fiind complet acoperite. Astfel, terasa este protejată total de ploi şi ninsori şi o poți amenaja ca pe o zonă ideală de relaxare pentru întreaga familie.