0721 000 100 sau info@isaran.ro

Casa ta, fericirea ta.
Acum și prin Prima Casă.

 

Programează o vizionare

Află tot ce trebuie să știi despre plata prin creditul Prima Casă

Ești la început de drum și îți dorești să ai propria locuință, fără să mai dai banii pe chirie? La Isaran ai posibilitatea să îți achiziționezi apartamentul dorit și prin programul Prima Casă.

Este bine să ştii că, doar la noi, preţul apartamentului nu creşte în funcţie de modalitatea de plată aleasă. Rămâne același ca în cazul plății în trei tranșe sau prin plata integrală.

Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta cu sfaturi și documentația pentru a aplica cu succes la programul Prima Casă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că îndeplinești toate condițiile impuse de bancă pentru a primi împrumutul.

Pas cu pas, cum se realizează plata prin credit Prima Casă pentru un apartament


Atunci când optezi pentru un credit din programul Prima Casă, este foarte important să te asiguri că banca aleasă oferă posibilitatea de a încheia o promisiune de garantare prin care fondurile sunt rezervate până când construcția va fi finalizată. Acest aspect este important atunci când se achiziționează apartamente noi în faza de construcție. 

Pasul 1: 
Vizionezi, rezervi și achiți un avans negociat la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare pentru apartamentul ales.

Pasul 2:
Constă în plata diferenței, în termen de maxim 60 de zile de la predarea apartamentului.

Care sunt beneficiile programului "PRIMA CASĂ"?


  • perioada maximă de creditare de 30 ani.
  • se pot achiziționa apartamente noi, în faza de construcție, prin rezervarea fondurilor necesare – situație în care se va încheia o Promisiune de Garantare cu FNGCIMM, cu o valabilitate de 18 luni.
  • costul total al finanțărilor se compune din: ROBOR la 3 luni plus o marjă de maximum 2,5% pe an pentru creditele în lei; marja include şi nivelul total al comisioanelor percepute de către finanțator.
  • nu se percepe comision de rambursare anticipată şi analiză dosar.
  • pot participa, pe lângă împrumutat, încă trei coplătitori - în situația în care veniturile cumulate ale familiei nu sunt suficiente pentru obținerea creditului dorit, băncile oferă posibilitatea completării acestora cu veniturile a maxim trei coplătitori interni (care au același domiciliu cu împrumutatul) sau externi.
  • în analiză, se acceptă o gamă largă de venituri (salarii, chirii, dividende, pensii, venituri din activităţi liberale, drepturi de autor, comisioane, venituri din străinătate sau orice alte surse de venit dovedite cu documente).

Pentru a-ți face o idee despre ce variante de credit imobiliar- ipotecar sunt disponibile în domeniul bancar, fără a merge la bancă, poți accesa si compara ofertele de credit pe site-ul financiar specializat, în secțiunea Compară Credite Imobiliare. Aici este evidențiat și nivelul dobânzii anuale efective, cu ajutorul căreia se pot compara ușor și corect creditele.