0721 000 100 sau info@isaran.ro

Te bucuri de prețul unic al apartamentului, indiferent că alegi plata prin credit imobiliar.

 

Programează o întâlnire

Află tot ce trebuie să știi despre plata viitorului tău apartament prin credit imobiliar

Indiferent că ai ales un apartament cu 2, 3, 4 camere cu plata prin credit imobiliar – ipotecar, consultanții noștri de vânzări te ajută cu sfaturi de calitate despre pașii aferenți acestei modalități de plată. Ceea ce este important să cunoști este faptul că la noi, preţul apartamentului nu creşte în funcţie de modalitatea de plată aleasă, ci rămâne același ca în cazul plății în trei tranșe sau prin plata integrală.

Pas cu pas: cum se realizează plata prin credit imobiliar pentru un apartament în Isaran


Pasul #1:

Vizionezi, rezervi și achiți un avans negociat la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare pentru apartamentul ales.

Pasul #2:

Constă în plata diferenței, în termen de maxim 60 de zile de la predarea apartamentului.

Care sunt avantajele modalității de plată prin credit imobiliar?


  • rata este mai mică decât o chirie;
  • perioada maximă de creditare este de 30 ani;
  • procedura de acordare a creditului este simplificată, iar acordarea creditului poate dura chiar și câteva zile;
  • pachetele de creditare pentru un credit imobiliar sunt avantajoase, având dobânda anuală efectivă (DAE) apropiată de cea a unui credit prin Prima Casă;
  • avansul minim cerut poate începe de la 15%, în funcție de pachetele de creditare oferite de bănci;
  • nu se percepe comision de rambursare anticipată;
  • este bine de știut că în cazul în care veniturile tale nu sunt suficiente, ai posibilitatea de a aduce coplătitori interni sau externi în funcție de bancă.
  • în analiză se acceptă o gamă largă de venituri (salarii, chirii, dividende, pensii, venituri din activităţi liberale, drepturi de autor, comisioane, venituri din străinătate sau orice alte surse de venit dovedite cu documente).

În plus, vei primi toată documentația necesară pentru a accesa creditul dorit de la banca aleasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te asiguri că îndeplinești toate condițiile impuse de bancă pentru a primi împrumutul.

Compară Creditele Imobiliare pentru a lua cea mai bună decizie


Pentru a-ți face o idee despre ce variante de credit imobiliar- ipotecar sunt disponibile în domeniul bancar, fără a merge la bancă, poți accesa și compara ofertele de credit pe site-urile financiare specializat, în secțiunea Compară Credite Imobiliare. Aici este evidențiat și nivelul dobânzii anuale efective (DAE), cu ajutorul căreia se pot compara ușor și corect creditele.