0721 000 100 sau info@isaran.ro

Am ales materiale și finisaje premium pentru un apartament de calitate.

 

Alege-ți apartamentul

Descoperă materialele și finisajele atent alese pentru viitorul tău apartament. 

Am creat Isaran ca pe un loc special, gândit să răspundă tuturor nevoilor familiei tale, printr-o mulţime de facilităţi necesare vieţii de zi cu zi. Detaliile sunt importante, de aceea am ales finisaje superioare calitativ de la cei mai buni producători din Europa, pentru a te simţi cu adevărat acasă şi pentru a te bucura de un apartament de calitate, aşa cum ţi-ai dorit.​

 


 

Gresie si Parchet persoanalizat

Cele mai noi modele de gresie şi parchet 

 

Holurile, balconul și băile sunt placate cu cele mai noi modele de gresie import Spania şi Italia, într-o paletă cromatică deosebită.  Livingul şi dormitoarele au pardoseala din parchet laminat de 8 mm marca Egger, clasa 32/AC4, în culori naturale, cu sistem dublu click şi plinte asortate. Am îmbunătăţit izolaţia fonică şi termică printr-un strat de polistiren extrudat cu grosimea de 6 mm, plasat sub parchet.

 


 

usa intrare apartament

Uşi intrare de înaltă siguranță

 

Uşa metalică de înalta siguranţă, antiefracție, are finisaje moderne, de culoarea nucului. Aceasta are închidere în 4 puncte vertical şi orizontal, vizor şi sonerie încorporate. 

 


 

usi interioare

Uşi de interior cu un design modern

 

Uşile interioare au feronerie de cea mai bună calitate şi finisaje moderne, în culori naturale, armonizându-se cu locuinţa şi asigurând o izolaţie fonică superioară. Sistemul de închidere permite încuierea uşilor din interior, fără cheie.

Designul modern al ușilor și contrastul dintre culoarea închisă a ușilor și albul imaculat al pereților conferă o eleganță aparte spațiului.  Pentru ușa de baie, am ales un model ce are o inserție de sticlă decorativă. Astfel, vei putea oferi un aspect deosebit viitoarei tale locuințe.

 


 

Prize si intrerupatoare moderne

Prize și întrerupătoare elegante

 

Prizele şi întrerupătoarele sunt modulare, cu un design modern şi de o calitate superioară. Posibilitate multiplă de configurare ulterioară datorită gamei variate de culori ce pot fi asortate ambientului final al clientului.

 


 

centrala individuala

Centrală termică economică

 

Modelul de centrală termică ales este VIESSMANN  Vitodens 050-W de 24 kW/33, recunoscută pe piaţă românească ca fiind cea mai bună centrală murală de apartament. Deoarece este economică, are dimensiuni compacte și are un nivel de zgomot funcţional moderat folosind o tehnologie avansată.

Conform producătorului Viessmann, lider mondial în producerea sistemelor de încălzire​, acest model de centrală oferă o eficiență energetică ridicată (de până la 108.4%) la transformarea combustibilului gazos în agent termic, fiind o soluţie economică pentru încălzire şi prepararea instantanee a apei calde, cu cele mai mici costuri de utilizare. Centrala termică are 14 programe diferite și poate fi comandată ușor prin intermediul unui termostat wireless ultramodern.

 


 

calorifer termic performante.

Radiatoare termice de calitate superioară

 

Recunoscute la nivel internațional pentru calitatea superioară, radiatoarele panou cu față profilată marca Vogel&Noot sunt alegerea ideală pentru o încăpere uniform și rapid încălzită la cele mai mici costuri. Pentru fiecare cameră am ales radiatoare potrivit dimensionate, conform necesarului termic de încălzire al încăperii. Pentru baie, s-a optat pentru modelul de radiatoare tip port-prosop, practice și utile.

 


 

fereste si geamuri termopan

Tâmplărie exterioară din PVC pentru un confort termic superior

 

Tâmplăria PVC este realizată cu profile marca Salamander Germania, cu 6 camere, ​având durată de viață de 50 de ani. Geamul termoizolant este marca Saint Gobain cu trei foi de sticlă, grosime 40mm, asigurând o izolație fonică și termică dublă față de pachetul clasic, cel cu două foi de sticlă.

Pentru un plus estetic, nu am ales o culoare clasică (albă, simplă), ci o culoare elegantă (NUC) - care scoate în evidenţă detaliile arhitecturale.  Durabilitatea, confortul termic şi fonic superior sunt asigurate de tâmplăria PVC cu 6 camere, de geamul termoizolant Low-E cu argon şi de feroneria cu sistem de deschidere roto-basculant.

Pachetul de sticlă al geamurilor este tripan, cu trei foi de sticlă, cu o grosime de 32 mm, provenind de la producătorul francez Saint Gobain. Asta înseamnă că vei beneficia de o izolaţie fonică şi termică dublă faţă de pachetul clasic (două foi de sticlă). Un alt detaliu elegant şi deosebit: am montat la pervazurile ferestrelor glafuri din granit cu grosimea de 2 cm şi model profilat.

 


 

obiecte sanitare

Obiecte sanitare cu un aspect deosebit

 

Pentru un aspect deosebit al încăperii și un grad ridicat de confort, am ales pentru viitoarea ta baie cele mai bune soluții. Astfel, băile au obiecte sanitare cu un design modern și primitor și cu tehnologie avansată, fiind dotate cu:

  • lavoare amplasate pe blat masiv de granit și dulăpior de depozitare cu două sertare și două uși;
  • vas de toaletă cu rezervor încastrat în perete și debit de apă în două volume 6/3 litri;
  • bideu cu vas porțelanat;
  • cadă de baie din material acrilic de culoare albă și mască placată integral cu faianță;
  • spațiu special cu racord de apă pentru mașina de spălat rufe în baia de serviciu.

Pentru o atmosferă deosebită  a întregii băi, am ales oglinzi de dimenisiuni mari de 120 cm, cu design ultramodern, iluminare de tip LED şi ceas digital incorporat. O atenție sporită a fost acordată sistemului de aerisire, alegând un ventilator silențios cu sistem de temporizare a clapetelor de închidere, marca Vents. 

 


 

Baterii sanitare cu tehnologie avansată

 

Bateriile de baie alese au un design modern și tehnologie avansată, fiind foarte practice și cu o durată mare de viață. 

  • Pentru cadă și duș, am ales o baterie cu design modern şi caracteristici de top, cu un termostat incorporat care menţine constantă temperatura aleasă pe toată durata de utilizare. Coloana de duș este ajustabilă pe înălţime, cu cap de duș fix şi pară de duș cu furtun cu 3 tipuri de jet Rain/ Jet/ Champagne.
  • Pentru lavoarul suspendat pe blatul de granit, bateria este de tip monocomandă.  

 

 


 

Ascensoare de ultimă generație Schindler

 

Rapide și silenţioase , ascensoarele de ultimă generație marca Schindler facilitează accesul direct la parcarea subterană. Fiecare scară a ansamblului este dotată cu câte două lifturi cu cabine spaţioase, cu capacitate de 8 persoane. Lifturile au un design ultramodern, comenzi digitale și sistem de iluminare tip LED.

 

 


 

Smart videointerfon Electra de ultimă generație

 

Pentru a-ți asigura o mai mare siguranță, am ales videointerfonul ​ marca Electra TOUCH LINE, ultima generaţie de interfoane video și audio cu redare a imaginii de înaltă definiţie şi cu tastatură touch iluminată. Astfel, poţi vedea oricând cine te caută, chiar de la tine din apartament. 

 


 

Cablaj TV si Internet prin fibră optică

 

Ești pasionat de tehnologie și ai nevoie de o viteză bună a internetului? Ei bine, pentru că știm cât de important este să te bucuri de internet de mare viteză și de programele tale favorite TV în format HD, toate camerele viitorului tău apartament sunt dotate cu prize TV şi internet prin fibră optică FTTH.

 


 

Contorizare individuală 

 

Pentru ca tu să ai controlul permanent al consumului de utilităţi, am prevăzut contorizare individuală a apartamentelor. Contoarele de apă și de gaz se află pe casa scării, frumos mascate de mobilierul special.  Acum poți sta liniștit fără a fi nevoie să fii acasă când se citește contoarul de apă sau de gaz. 

 


 

corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat LED

 

Un beneficiu important al viitorului tău apartament este dat de sistemul de iluminat complet și modern, care oferă o ambiență deosebită interiorului.  Viitoarea ta locuință va avea corpuri de iluminat cu un design deosebit în toate camerele (lustre și spoturi), inclusiv becuri economice tip LED și scafă decorativă cu lumină LED ambientală în living.