0721 000 100 sau info@isaran.ro

Totul este gândit și construit

pentru a trăi frumos în Brașov.

 

Alege-ți apartamentul

Descoperă care sunt facilitățile de care te vei bucura în complexul nostru

Lucrurile mărunte aduc bucurie zi de zi în viața noastră. Așa se întâmplă și cu facilitățile oferite de locuința ta. Toate aceste aspecte contribuie la creșterea calității vieții, eliminarea stresului cotidian și te ajută să fii mai fericit alături de familia ta.

 


 

Localizare Isaran in Brasov, cartier Tractorul  - Coresi

Ajungi rapid oriunde în oraș datorită localizării de excepție

 

Datorită amplasării de excepție a ansamblului, exact la strada principală, 13 Decembrie, accesul se face direct, cu o deosebită ușurință - fie că vii cu mașina, pe jos sau cu mijloacele de transport în comun.

 


 

parcare subterana Isaran

Fie vară, fie iarnă, mașina ta este protejată în parcarea subterană

 

Îți oferim o parcare subterană - un standard superior în domeniul ansamblurilor imobiliare, supravegheată eficient prin metode moderne de pază şi protecție: intrarea dispune de barieră şi este supravegheată cu camere video 24/24.

Accesul direct din parcarea subterană până la ușa locuinţei tale se face cu ajutorul a două ascensoare ultramoderne SCHINDLER, cu o capacitate de 8 persoane pe ascensor.

 


 

parcare supraterana Isaran

Parcare supraterană

 

Pentru tine am pregătit şi o parcare exterioară, cu acces controlat cu barieră. Atât parcarea cât şi trotuarele au pavaje decorative şi sunt iluminate cu sistem LED.

 


 

Spații comerciale pentru diverse cumpărături rapide 

 

În ansamblul nostru, găsești amenajat un mini-market care să îți ofere confortul de a realiza rapid și ușor cumpărăturile zilnice. Gama de produse este diversificată și poți apela cu încredere la produsele oferite de raioanele minimarket-ului (spaţiul util de 197 mp).

 


 

Receptie supravegheata video

Hol recepție - bine ai venit acasă! 

 

Eleganţă şi bun gust! Am acordat o atenţie deosebită holului de acces, care constituie o adevărată carte de vizită pentru ansamblul nostru rezidenţial.

Fiecare intrare la ISARAN Residence este prevăzută cu un spaţiu generos de recepţie. De asemenea, scările sunt placate cu granit de înaltă calitate, cu grosimea de 2 cm şi relief anti-alunecare. Sistemul de iluminare este tip led, cu senzor de mişcare încorporat.

 


 

Ascensoare silențioase și performante

Ascensoare silențioase și performante și ajungi cât ai clipi la tine acasă, indiferent de etaj.

 

Acum nu mai eşti nevoit să aştepţi liftul! Fiecare scară a ansamblului este deservită de câte două lifturi, marca Schindler.

Pentru că siguranţa ta este prioritară pentru noi, îţi oferim cele mai performante ascensoare: cabină de inox (1200 mm X 1300 mm), sistem iluminare led, comenzi digitale, sarcină maximă de 640 kg, capacitate de 8 persoane şi viteză de 1m/s.

Uşile au o deschidere de 90 cm, ceea ce permite transportul obiectelor voluminoase sau a cărucioarelor pentru copii. Cu peste 139 de ani experienţă şi tradiţie, Schindler este lider mondial pentru instalaţii de transport - lifturi. Este prima companie din România care a instalat noua generaţie de ascensoare silenţioase, cu acceleraţie lină.

 


 

Videointerfon modern

Videointerfon - pentru siguranța ta și a familiei tale!

 

Pentru siguranța locatarilor, accesul în imobil este securizat cu videointerfon individual Electra TOUCH LINE - ultima generație de interfoane video & audio cu redare a imaginii de înaltă definiție şi tastatură touch iluminată. Ansamblul este securizat şi protejat 24/24 prin camere video cu monitorizare a istoricului înregistrărilor.

 


 

arhitectura blocuri Isaran

Clădiri cu un concept arhitectural modern

 

Fațada este foarte importantă pentru aspectul unei clădiri, deoarece îi conferă individualitate şi estetică deosebită. Tencuiala decorativă exterioară utilizată este din gama CERESIT şi e completată de placarea cu piatră naturală, folosind adezivi flexibili marca CERESIT CM25.