0721 000 100 sau info@isaran.ro

25  de avantaje la cheie.

Pentru tine și familia ta.

 

Alege-ți apartamentul

25 de avantaje ca să alegi un apartament nou la Isaran Residence

Indiferent că este vorba de alegerea primei tale biciclete, primei mașini sau primei tale case, este foarte important să cunoști avantajele alegerii tale. Să pui în balanță toate argumentele pentru ca ulterior să fii cu adevărat mulțumit de alegerea făcută. De aceea, pentru a te ajuta în decizia ta, am realizat un ghid cu cele 25 de avantaje unice ale viitorului tău apartament, la cheie.

Și dacă nu te-am convins încă, la ISARAN Residence ai 25 de avantaje la cheie pentru toată familia ta!

 

1

 

Preț mic pe mp suprafață UTILĂ. 


 

2

 

PREȚ UNIC (adică același preț) pe mp suprafață UTILĂ, indiferent cum plătești: în tranşe, prin credit imobiliar sau creditul Prima Casă.


 

3

 

 Rata la bancă, datorită prețului nostru onest, este mult mai mică decât o chirie.


 

4

 

Garanția creșterii valorii locuinței pe termen mediu, datorită prețului mic de achiziție pe mp util.


 

5

 

Amplasat direct la strada principală, 13 Decembrie.


 

6

 

Localizare de excepție, la doar două minute de mers pe jos până la Coresi Shopping Resort - cel mai mare mall din Transilvania.


 

7

 

Două stații de autobuz, aflate exact în faţa ansamblului, care facilitează accesul spre centrul oraşului şi spre principalele puncte de interes.


 

8

 

La numai patru minute cu maşina până în centrul orașului.


 

9

 

Puncte de interes în proximitate: piaţă agroalimentară, centre comerciale, Coresi Shopping Resort, şcoli, grădinițe, parc, săli de fitness cu piscină.


 

10

 

Cea mai dinamică zonă de dezvoltare urbană.


 

11

 

Concept arhitectural modern, cu un design exterior deosebit, un mix de texturi atent alese şi accente naturale de culoare.


 

12

 

Izolație termică şi fonică exterioară de calitate superioară, realizată cu polistiren expandat EPS 80+ cu grosime de 15 cm și geam termopan cu trei foi de sticlă. Clădirile sunt încadrate în clasa energetică A, nota 100.


 

13

 

Tâmplărie PVC, marca Salamander Germania, cu 6 camere şi geam termopan Saint Gobain cu trei foi de sticlă, grosime 40mm, pentru maximă izolaţie fonică şi termică.


 

14

 

Facilități ansamblu: supermarket și cofetărie.


 

15

 

Recepție monitorizată şi holuri de acces cu dimensiuni generoase.


 

16

 

Parcare lângă casă (subterană și supraterană), opțională, supravegheată video 24 din 24.


 

17

 

Locuri de joacă pentru copii și spații de relaxare cu bănci și fântâni arteziene.


 

18

 

Două lifturi ultramoderne, marca Schindler (capacitate opt persoane), la fiecare scară. Lifturile au acces direct la parcarea subterană.


 

19

 

Balcoane închise din construcție, de tip logie, încălzite și terase deschise spațioase.


 

20

 

Apartamente ultramoderne, cu suprafeţe generoase, decomandate, cu terase mari și balcoane închise, compartimentate inteligent pentru a se folosi la maximum fiecare metru pătrat din locuință.


 

21

 

Centrală termică individuală marca Viessmann, în condensaţie, economică, cu randament supraunitar şi tehnologie avansată.


 

22

 

Băi spaţioase cu dotări premium (chiuvetă cu blat din granit cu lungime de 130 cm, încastrată în mobilier de baie cu lățime de 130 cm şi înălțime de 80 cm; oglindă modernă cu lungime de 130 cm, cu ceas digital şi iluminare LED; vas de toaletă cu bazin încastrat; bideu; baterie pentru cadă şi duş cu termostat încorporat; sistem de duş modern).


 

23

 

Corpuri de iluminat moderne în toate camerele (lustre și spoturi), având inclusiv becuri economice tip LED și scafă decorativă cu lumină LED ambientală în living.


 

24

 

Bucătărie open space cu două intrări: una dinspre hol şi una dinspre living și cu cele mai noi modele de gresie şi faianţă import Italia şi Spania. La majoritatea apartamentelor, trecerea din bucătărie spre living se realizează cu ajutorul unei uși glisante din sticlă, montată pe ramă din aluminiu.


 

25

 

Posibilitatea de a alege gresie, faianţă şi parchet personalizate, dintr-o gamă pusă la dispoziţie de dezvoltator.


 

icon cadou.PNG

 

Cadou de casă nouă. 

Încăpere modernă tip dressing, complet mobilată şi dotată cu feronerie de ultimă generație.