0721 000 100 sau info@isaran.ro

Apartament cu 3 camere

Tip 3A în Isaran 2

 

Programeaza Acum o Vizionare

Apartament cu 3 camere, ultramodern și spațios, cu o suprafață utilă de 98.35 mp plus terasă de 13.20 mp 

Decomandat și bine configurat, apartamentul cu 3 camere tip 3A din proiectul Isaran 2 prezintă un concept modern de compartimentare. Este ultramodern și spațios, cu o suprafață utilă generoasă de 98.35 mp, cu o terasă exterioară amplă de 13.20 mp, fiind căminul perfect pentru orice familie iubitoare de spațiu și confort.

Tot ceea ce trebuie să știi despre un apartament 3 camere tip 3A

 • Bucătăria spațioasă open space, separată de living cu uși glisante din sticlă.
 • Dormitorul matrimonial cu baie proprie și dressing mobilat.
 • Balcon închis spațios și terasă deschisă cu suprafață generoasă.

 

Apartament de vanzare cu 3 camere in Isaran 3
icon cadou.PNG

 

 

Suprafața utilă a încăperilor. 


 

 • ico-hol.png
  Hol
  10,61 mp
 • ico-bucatarie.png
  Bucătărie
  11,74 mp​
 • ico-camerazi.png
  Living
  20,87 mp
 • ico-dormitor.png
  Dormitor central
  16,30 mp
 • ico-dormitor.png
  Dormitor matrimonial
  17,48 mp
 • ico-dresing.png
  Dressing
  3,83 mp
 • ico-baie.png
  Baie dormitor
  6,90 mp
 • ico-baie.png
  Baie 
  5,02 mp
 • ico-balcon-nou.png
  Balcon închis
  5,60 mp
 • ico-terasa.png
  Terasă
  13,20 mp

 

 


 

 

 


 

 

Descoperă care sunt facilitățile viitorului tău apartament cu 3 camere

 

Lucrurile mărunte aduc bucurie zi de zi în viața noastră. Așa se întâmplă și cu facilitățile oferite de locuința ta. Toate aceste aspecte contribuie la creșterea calității vieții, eliminarea stresului cotidian și te ajută să fii mai fericit alături de familia ta. 

 

 

Living spațios

Pentru că dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul, la ISARAN Residence îți oferim un living generos, unde poți să te bucuri cât mai mult de timpul petrecut alături de familie și prieteni. Forma și dimensiunile îți permit amenajarea unei zone de birou şi a unui spaţiu de lectură - o încăpere ideală pentru relaxare şi odihnă. 

 

 

 

 

Bucătăria open space, separată de living cu uși glisante din sticlă

Spaţioasă şi ingenios delimitată de uşile glisante de sticlă, bucătăria de tip open space poate fi locul unde ideile creative şi delicioase se întâlnesc. Şi totodată, vă puteţi bucura de acces uşor şi rapid în living-ul spaţios.

 

 

 

 

Cel de al doilea dormitor - ideal pentru camera copilului

Spaţios şi primitor, dormitorul central al apartamentului cu 3 camere îți oferă posibilitatea de a amenaja creativ camera copilului sau copiilor. Iar datorită suprafeţei generoase a încăperii, se poate crea şi un spațiu de joacă în care cei mici să se bucure de propriul colț de fericire. 

 

 

 

Balcon închis, spațios și luminos, ideal pentru biroul de acasă sau loc de joacă pentru cel mic

Cu o suprafață generoasă, balconul poate fi ușor transformat în biroul de acasă, spațiul de joacă al copiilor sau de ce nu, locul tău favorit de relaxare. Datorită dimensiunilor generoase, balconul îți oferă posibilitatea de a crea spații ingenioase de organizare și depozitare. 

 


Te bucuri de dotări și finisaje premium în noul apartament

Pentru ca atunci când te muți în casa ta nouă totul să arate așa cum ți-ai dorit. Am ales cu atenție finisajele și dotările, folosind materiale premium de la parteneri de top din Europa pentru a te bucura de un apartament de calitate.

Te invităm să ne cunoaștem!

Te așteptăm cu drag să-ți prezentăm apartamentele noastre demo și să discutăm despre toate detaliile dorite. Prin trimiterea mesajului, eşti de acord cu furnizarea si prelucrarea datelor tale personale în acord cu Politica de Confidențialitate conform Regulamentului 2016/679/UE ('GDPR')

 

*Imaginile de mai sus sunt cu titlu de prezentare. Apartamentele sunt finisate complet, dar sunt nemobilate, astfel, fiecare proprietar își va amenaja apartamentul în funcție de dorințele sale.