0721 000 100 sau info@isaran.ro

Alege-ți apartamentul dorit.

Prețuri începând de la 740 eur/mp util.

 

 

 Programează o vizionare

Alege tipul de apartament pe care ți-l dorești!

Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere tip 2D luminoase și spațioase

din proiectul Isaran 3

Mai multe detalii

 

Apartamente 3 camere

Apartamente cu 3 camere tip 3D
luminoase și primitoare

din  proiectul Isaran 3

Mai multe detalii

 

Apartamente 3 camere 3A

Apartamente cu 3 camere tip 3A
spațioase și ultramoderne

din  proiectul Isaran 2

Mai multe detalii

 

 

De ce să alegi un apartament nou în ansamblul nostru Isaran Residence


 

Apartamentele sunt spațioase și au suprafețe utile generoase

 

 

Te bucuri de un apartament la cheie

Primești apartamentul la cheie, cu toate facilitățile și finisajele incluse, de la obiectele sanitare până la prize, întrerupătoare și corpurile de iluminat. Și pentru că fiecare detaliu contează în noua ta casă, am ales finisajele de cea mai bună calitate pentru ca singura ta preocupare să fie timpul petrecut cu familia ta. Mai multe detalii găsești aici.

 

 

Complexul Isaran Residence are o localizare de excepție în Brașov

Localizat în noul pol de interes din Brașov, exact lângă mall Coresi, ansamblul nostru îți oferă posibilitatea de a te bucura de o viață urbană modernă, dar în același timp, liniștită. La doar 2 minute de mers pe jos până la Coresi Shopping Resort, cel mai mare mall din Transilvania, ai acces facil la toate activitățile: de la shopping, timp liber, cinema, școli și grădinițe până la divertisment, ieșiri în oraș cu prietenii. 

 

 

Apartamente noi, bine gândite și bine compartimentate

Apartamentele din noul proiect Isaran sunt decomandate și bine compartimentate pentru a organiza eficient și practic fiecare centimetru. Noutatea apartamentelor din noul proiect este oferită de domitorul matrimonial cu baie și dressing propriu, pentru a te bucura de mai mult confort la tine acasă. Și îți oferim un cadou de casă nouă  - dressingul complet mobilat.

 

 

Dotări și finisaje premium 

Construite la standard occidental, cu design deosebit și dotări ce includ tehnologii de ultimă generație, apartamentele din Isaran Residence sunt cea mai bună alegere de a trăi frumos în Brașov. Indiferent că alegi un apartament cu 2 sau 3 camere, te bucuri de o calitate ridicată a finisajelor, cu dotări premium și cu o serie de facilități incluse.