0721 000 100 sau info@isaran.ro

Alege tipul de apartament cu 3 camere pe care ți-l dorești!

Apartamente 3 camere

Apartamente cu 3 camere tip 3D
luminoase și primitoare

cu o suprafață utilă de la 97 mp plus terasă

din  proiectul Isaran 3

Mai multe detalii

 

Apartamente 3 camere 3A

Apartamente cu 3 camere tip 3A
spațioase și ultramoderne

cu o suprafață utilă de 98.35 mp plus terasă

din  proiectul Isaran 2

Mai multe detalii

 

 


 

De ce să alegi un apartament cu trei camere Brașov în ansamblul nostru Isaran Residence

  • Apartamentele cu 3 camere sunt spațioase și au suprafețe utile generoase

Apartamentele din complexul nostru Isaran au fost gândite și proiectate pentru a-ți oferi posibilitatea de a te bucura de mult spațiu și confort, chiar la tine în apartament. ​Suprafața utilă a apartamentelor cu 3 camere începe de la 97 metri pătrați utili plus terasa. Alegând un apartament în complexul nostru, vei beneficia de cel mai mic preț din oraș raportat la suprafața utilă a apartamentului tău.

  • Te bucuri de un apartament la cheie, cu dotări și finisaje premium

Primești apartamentul la cheie, cu toate facilitățile și finisajele incluse, de la obiectele sanitare până la prize, întrerupătoare și corpurile de iluminat. Și pentru că fiecare detaliu contează în noua ta casă, am ales finisajele de cea mai bună calitate pentru ca singura ta preocupare să fie timpul petrecut cu familia ta. Mai multe detalii despre finisajele utilizate, găsești aici.

  • Apartamentele sunt bine gândite și bine compartimentate

Apartamentele cu 3 camere din proiectele Isaran sunt decomandate și bine compartimentate pentru a organiza eficient și practic fiecare centimetru. Fiecare model de apartament cu 3 camere îți oferă posibilitatea de a te bucura de mai mult confort la tine acasă. Și îți oferim un cadou de casă nouă  - dressingul complet mobilat.

 


 

Dacă-ți dorești să afli mai multe detalii despre apartamentele din ansamblul nostru, te invităm să ne vizitezi pentru a viziona apartamentele demo și să discutăm toate aspectele care te interesează.  Programează o vizionare la 0721 000 100 sau la e-mail info @isaran.ro și te așteptăm cu mare drag!