0721 000 100 sau info@isaran.ro

 Alege tipul de apartament cu 2 camere pe care ți-l dorești!

Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere tip 2D
luminoase și spațioase

cu o suprafață utilă de 71.72 mp plus terasă

din proiectul Isaran 3

Mai multe detalii

 

Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere tip 2A
intime și rafinate

cu o suprafață utilă de 70 mp plus terasă

din  proiectul Isaran 2

Mai multe detalii

 

 


 

De ce să alegi un apartament cu două camere Brașov în ansamblul nostru Isaran Residence

  • Apartamentele sunt spațioase și au suprafețe utile generoase

Apartamentele din complexul nostru Isaran au fost gândite și proiectate pentru a-ți oferi posibilitatea de a te bucura de mult spațiu și confort, chiar la tine în apartament. ​Suprafața utilă a apartamentelor începe de la 70 metri pătrați utili plus terasa. Alegând un apartament în complexul nostru, vei beneficia de cel mai mic preț din oraș raportat la suprafața utilă a apartamentului tău.

  • Te bucuri de un apartament la cheie, cu dotări și finisaje premium

Primești apartamentul la cheie, cu toate facilitățile și finisajele incluse, de la obiectele sanitare până la prize, întrerupătoare și corpurile de iluminat. Și pentru că fiecare detaliu contează în noua ta casă, am ales finisajele de cea mai bună calitate pentru ca singura ta preocupare să fie timpul petrecut cu familia ta. Mai multe detalii despre finisajele utilizate, găsești aici.

  • Beneficiezi de o localizare de excepție în Brașov

Localizat în noul pol de interes din Brașov, exact lângă mall Coresi, ansamblul nostru îți oferă posibilitatea de a te bucura de o viață urbană modernă, dar în același timp, liniștită. La doar 2 minute de mers pe jos până la Coresi Shopping Resort, cel mai mare mall din Transilvania și este amplasat exact lângă strada principală, la un minut de stația de autobuz.

 


 

Dacă-ți dorești să afli mai multe detalii despre modelele de apartamente 2 camere din ansamblul nostru, te invităm să ne vizitezi pentru a viziona apartamentele demo și să discutăm toate aspectele care te interesează.  Programează o vizionare la 0721 000 100 sau la e-mail info @isaran.ro și te așteptăm cu mare drag!